LEVERING TIL KANTINE | Gert Nielsen
top of page
juicy-steak-rare-beef-with-spices-on-a-w

LEVERING TIL KANTINE

I en kantine skal de samme gæster være tilfredse hver eneste dag. Kantinen skal finde balancen mellem fornyelse og det velkendte.

Gæsterne skal inspireres og udfordres, samtidig med at de får det de kommer for
- et mættende måltid der smager dem. Gert Nielsen leverer altid frisk og ensartet kød der passer til kantinens menu, også ved temauger, specialarrangementer og når der er brug for en hurtig løsning.

  • Bredt kødsortiment
     

  • Ubrudt kølekæde
     

  • Omfattende egenkontrol
     

  • Leveringssikkerhed
     

  • Ordren leveres korrekt til mindste detalje
     

  • Fast kontaktperson til kantinen
     

Kompetente folk ved telefonerne

"Danske Regioners Kantine går op i høj madkvalitet hver dag, og om fredagen skal det være ekstra lækkert. Kødet vi køber hos Gert Nielsen er modnet på den gammeldags måde, hvor det har hængt i flere uger, i stedet for at ligge og modne i en vacuumpakke. Det giver smag og mørhed. Vi går op i at være kreative, vi eksperimenterer med nye retter hele tiden. Konsulenten fra Gert Nielsen fortæller os når han har spændende nyheder på tapetet. Det betyder meget at de tager initiativer og spiller med på det kreative."

 

Gert Nielsen husker detaljerne 

"Når jeg ringer derned, sidder der altid kompetente folk ved telefonen, og det er aldrig noget med at de siger de vil ringe tilbage, uden at de gør det. De finder svar på specielle forespørgsler og kan levere specialiteter på et par dage. De spørger ind til hvordan jeg vil have varen leveret, og de overholder det. Har jeg fx bestilt udbenede lammekøller, så står jeg ikke dagen efter med en masse lammekøller med ben i alligevel. De lever op til mine krav og de ved hvad det drejer sig om i et stort køkken som vores."

 

Lars Momsen, køkkenchef i Danske Regioners kantiner. Ansvarlig for frokost til 350 personer hver dag.

 

Bestilling på tlf. 33 31 81 81

bottom of page