Fleksibilitet, leveringsservice og kvalitet
top of page

Fleksibilitet, leveringsservice og kvalitet

Siden starten af 2008 har vi handlet med Gert Nielsen. Med kritiske forbrugere som kunder og meget kort tid fra bestillings- deadline til levering er kravene til vores kød leverandør store og mange – og Gert Nielsen har på flot vis levet op til dem alle.


RetNemt.dk leverer måltidskasser til døren - så man kan lave aftensmaden på ½ time. RetNemt.dk leverer nemlig opskriften og alle råvarer. Man kan hver uge vælge mellem nye 10 retter og slippe for at finde på aftensmaden.


En god samarbejdspartner

Da vi tilbage i 2007 kontaktede Gert Nielsen med henblik på samhandel var vi små og nethandlen med fødevarer meget mindre end i dag. Gert Nielsen gik positivt ind i dialogen og kunne faktisk imødekomme de mange produkt- og logistikkrav som nethandel med måltidskasser stiller. Igennem årene er mange nye produkter og udskæringer kommet til og sam- handlen vokset betragteligt - også i kraft af den pæne vækst i RetNemt.dk. Vi kan på det varmeste anbefale Gert Nielsen for kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed, leveringsservice m.m.m.




Skrevet af: RetNemt.dk

2008

bottom of page