top of page
raw-striploin-steak-BT22P4C.jpg

LEVERING TIL STORKØKKEN

Vi ved at der skal løbes hurtigt i et storkøkken. Det er afgørende at man er tryg ved de varer der modtages i køkkenet, for der er ikke tid til at lægge menuen om i sidste øjeblik. Kød fra Gert Nielsen leveres altid i ensartet kvalitet og med højeste hygiejnestandard i kødbehandling, pakning og transport.

• Leveringssikkerhed, også ved specialaftaler

• Ordren efterleves til mindste detalje

• Tydelig dato fortæller om varens friskhed

• Brugervenlig, hygiejnisk emballage

• Mulighed for grydeklart og sous-vide pakket kød

• Fast kontaktperson

 

Mad er livskvalitet

"For ældre mennesker på plejehjem er måltiderne utroligt vigtige for livskvaliteten. De ældre har ikke så stærke smagsløg,så maden skal virkelig smage af noget. Jeg er glad for det brede udvalg hos Gert Nielsen, at jeg fx kan få rullepølse i mange forskellige smagsvariationer, så frokosten ikke bliver den samme hver dag for de ældre. Vi andre kan jo bare gå i en anden butik og købe aftensmaden hvis vi er utilfredse med kvaliteten, den mulighed har de ældre ikke, de er afhængige af at vi vælger gode leverandører for dem."

 

Gert Nielsen´s faglighed som slagter bruger jeg meget  

"Jeg kan godt lave mad, men jeg er jo ikke slagter, så jeg spørger Gert Nielsen til råds. Ofte ved jeg hvilken smag og type måltid jeg vil opnå, og så spørger jeg om forslag til hvilken type kød jeg skal bruge, og de rammer altid plet. Måltidet bliver som jeg havde tænkt det."  

 

De dyrker dialogen  

"Jeg synes Gert Nielsen er på forkant med andre i branchen hvad angår dialog. De dyrker virkelig dialogen med mig som kunde, og derfor er deres forslag og tilbud til mig brugbare. De giver mig mange gode ideer og inspiration til maden. Jeg synes samarbejdet er upåklageligt, og med den indkøbsaftale jeg har lavet med dem, så er deres priser også fordelagtige. De lever op til deres rygte på kvalitet, servicemindedhed og priser."

 

Dorthe Dybro, Ledende økonoma på Plejehjemmet Løjtegårdsvej, ansvarlig for 840 måltider dagligt.

Bestilling på tlf. 33 31 81 81

bottom of page