top of page

VIL DU ARBEJDE SAMMEN MED OS?

Vi har brug for dig!

Vil du være en del af Gert Nielsen A/S, og hjælpe os med at producere og levere kød og pålæg til landets restauranter, kantiner, detailbutikker med mere, så kontakt os endelig.

Vi er altid på udkig efter kvalitetsbevidste, dygtige medarbejdere med passion for faget.

 

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på e-mail til: job@gertnielsen.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ledig stilling:

Har du lyst til at arbejde hos en af Danmarks bedste slagtere – så er jobbet måske noget for dig!

 

Til vores produktion søger vi

 

Pølsemager eller Slagter.

Vi søger en engageret og dedikeret kollega til stillingen som vores nye Pølsemager, en som vil brænde for at være med til at producere de bedste pølser og charcuterivarer i byen.

 

Produkterne som vi producerer, er kendt for deres gode kvalitet, dem sender vi ud til landets cafeer, restaurationer, kantiner og storkøkkenerne med mere. 

 

Du skal assistere vores Pølsemager som er ansvarlig for vores pølse- og pålægsproduktion.

 

Du behøver ikke at være uddannet Pølsemager du kan også være uddannet Slagter, men stillingen kræver at du har flair, forståelse, erfaring og interesse i at producere pølser, charcuterivarer med mere.  Du kender til lynhakker, pølsestopper, røgeovne etc.

 

Hvis du kan sætte kryds ved nedenstående punkter, så kan du måske være kandidaten til vores næste pølsemagerassistent.

 • Jeg tager 100 % ansvar for det produkt jeg skaber.

 • Jeg sikrer at kvaliteten er ens hver gang, og jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af produktet, eller mit arbejde.

 • Jeg er vant til at arbejde med, og følge opskrifter, ligeledes egenkontrol.

 • Jeg sikrer mig, at hver dag inden jeg starter, så er mit produktionsudstyr er 100 % klar, og at det kød jeg skal forarbejde opfylder de beskrevne kvalitetskrav.

 • Jeg ved hvor vigtigt hygiejne er i fødevareproduktion, og jeg sikrer løbende at produktions-faciliteterne fremstår rent og ordentligt.

 • Jeg har forståelse for pølseproduktion, og kan benytte udstyr som er forbundet med den slags produktion.

 • Jeg kan træde til andre steder i produktionen ved stille perioder, som f.eks. pakkeri, hænge pølser op, og er indstillet på at være med til at dække hele området i pølseproduktionen.

 

Så dine kvalifikationer må gerne være

 • Kvalitetsbevidst

 • Ansvarlig

 • Ihærdig

 • Kompromisløs

 • Uddannet Slagter eller Pølsemager

 

Det forventer vi af dig

Du er positiv og udadvendt med godt humør. Du arbejder effektivt, er fleksibel og med et godt overblik. Ordenssans og hygiejne er vigtig.

Det kan du forvente af os

Et job hvor du bliver en del af vores pølsseproduktion og skal arbejde sammen med vores slagtere i produktionen, vores kolleger i pakkeriet samt ekspeditionen til dagligt. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer. Herudover tilbydes du en række personalegoder.

Arbejdstid

Fuldtid, ca. 40 timer om ugen inkl. frokostpause. Mandag til fredag.

Arbejdstid fra kl. 05:30 – 13:30

Henvendelse

Send ansøgning (max 1 side), CV (max 2 sider) og gerne anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere til Martin Nielsen e- mail: job@gertnielsen.dk senest den 25. november 2022

Fremsend gerne referencer. Mærk din ansøgning ”pølsemager”.

Du er velkommen til at kontakte Martin Nielsen på e-mail for evt. spørgsmål, vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt. 

bottom of page