top of page

Fleksibilitet, leveringsservice og kvalitet

Siden starten af 2008 har vi handlet med Gert Nielsen. Med kritiske forbrugere som kunder og meget kort tid fra bestillings- deadline til levering er kravene til vores kød leverandør store og mange – og Gert Nielsen har på flot vis levet op til dem alle.


RetNemt.dk leverer måltidskasser til døren - så man kan lave aftensmaden på ½ time. RetNemt.dk leverer nemlig opskriften og alle råvarer. Man kan hver uge vælge mellem nye 10 retter og slippe for at finde på aftensmaden.


En god samarbejdspartner

Da vi tilbage i 2007 kontaktede Gert Nielsen med henblik på samhandel var vi små og nethandlen med fødevarer meget mindre end i dag. Gert Nielsen gik positivt ind i dialogen og kunne faktisk imødekomme de mange produkt- og logistikkrav som nethandel med måltidskasser stiller. Igennem årene er mange nye produkter og udskæringer kommet til og sam- handlen vokset betragteligt - også i kraft af den pæne vækst i RetNemt.dk. Vi kan på det varmeste anbefale Gert Nielsen for kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed, leveringsservice m.m.m.
Skrevet af: RetNemt.dk

2008

bottom of page